La Marató de TV3

Posted on 15/12/2011 in Uncategorized by caljulia

Un cop més, amb motiu de la celebració de la Marató de TV3 els pallaresos no deixem passar l’ocasió d’aportar el nostre gra de sorra. Entre els diferents actes que es duran a terme, durant tot el cap de setmana, desde Casa julià volem donar-vos a conèixer la iniciativa de l’Associació Musical del Pirineu que organitza un concert de música amb alguns dels més destacats grups musicals de la comarca: Quelcom, Utrenta, The Morissettes, Gori, Randal i Zutuo. L’esdeveniment es durà a terme el divendres 16 de desembre a les 23:00 al pub Kastri.

 

 

A més, durant tota la jornada del dissabte dia 17, al pavelló municipal d’esports de la Pobla de Segur es duran a terme una sèrie d’activitats, tant per las més petits com per als més grans, per tal de recaptar fons per a la causa d’aquest 2011: la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. Us animem a tots a assistir a algun d’aquests actes que us permetran passar una bona estona i contribuir a que entre tots assolim una partida econòmica destacable.


 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>