Reserva ara mateix la teva habitació, vine a visitar-nos y coneixerás les meravelles que amaga el Pallars desde la nostra casa
rural. No te’n penediràs.

 

Nombre (obligatorio):

Apellidos (obligatorio):

Email (obligatorio):

Telefono:

Detalles:

PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals enviades pels usuaris estan protegides i la seva manipulació està restringida d’acord a la legislació espanyola reflexada a la la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

En el moment en que un usuari facilita les seves dades personals, aquestes són incorporades als nostres fitxers, fent-se servir únicament pel registre d’usuari, així com per enviar informació referent a la web.

Aquestes dades estan emmagatzemades en arxius propietat de Casa Julià i són administrats per la mateixa.

Casa julià assegura la confidencialitat de les dades aportades pels nostres usuaris i garantitza que en cap cas seran cedides ni venudes a terceres empreses ni utilitzades per una altra finalitat que la descrita anteriorment.

D’acord amb lo establert a la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, l’usuari de la web de Casa Julià podrà, en tot moment, exercitar els drets d’accès, rectificació, cancelació i en el seu cas revocació del consentiment per la cessió de les seves dades ens els termes previstos en l’esmentada llei i altres normes que es desenvolupin. Per això, l’usuari només haurà de comunicar-ho escribint a la direcció de correu electrònic info@caljulia.com