Senderisme al Pallars Jussà

Posted on 04/04/2012 in Activitats by caljulia

Com ja hem anat comentant en anteriors entrades del blog, el Pallars Jussà gaudeix d’un important patrimoni cultural i paisatgístic que desde Casa Julià volem donar a conèixer. Per tal de dur-ho a terme, hem preparat 4 rutes de senderisme que us ajudaran a descobrir aquells indrets que només alguns pallaresos coneixem. La idea és combinar l’atractiu paisatgístic de la zona amb la història del pallars de manera que gaudim del territori i ampliem coenixements.

Ruta de Sant Corneli: Visita a l’ermita, creu i bunquers de Sant Corneli. L’exigent recorregut consta d’uns 10 km i uns 700 metres de desnivell positiu. El temps estimat es d’un mínim de 3 hores.

 

 

 

Ruta de Punt de l’Anell: recorregut per la Font de la O, Font de Puyol i Punt de l’Anell. El recorregut és suau i no requereix d’una gran forma física. En tot moment es voreja l’embassament de Sant Antoni, ideal per families amb nens.

 

 

 

 

Ruta d’Aramunt Vell i bunquers de Vilanoveta: la durada és d’unes 3 hores, el recorregut no és massa exigent però hi ha alguns trams complicats. Ideal per aquells que volen conèixer la història d’Aramunt i els motius pels quals el Pallars Jussà ha patit una davallada demogràfica tant imprtant.

 

 

 

 

Ruta dels Escaligots – Roca Alta: la durada és d’un mínim de 3 hores, el recorregut és força exigent i no és apta per a qui tingui vertigen. Les vistes són magnífiques i entrem dins la Reserva Nacional de Caça de Boumort.

 

 

 

En totes aquestes rutes, si ho creieu necessari, us acompanyarem sense que aixó suposi cap cost adicional al preu de l’habitació.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>